|
Autor: ELLEN G. WHITE
Numar pagini: 500
Stare: foarte buna
Cu zeci de ani inainte ca multi fiziologi sa fie preocupati de stransa legatura dintre dieta si sanatate, în scrierile sale, Ellen G. White a indicat in mod clar legatura dintre alimentele pe care le consumam sibunastarea noastra fizica si spirituala. In discursurile și scrierile salede la 1863 incoace, ea a discutat frecvent despre importanta dietei sialimentatiei adecvate. Sfaturile ei, asa cum au fost pastrate în brosuri si carti, în publicatiile denominatiunii si în marturiile personale, auexercitat o puternica influentă asupra obiceiurilor alimentare aleadventistilor de ziua a saptea și si-au lasat amprenta în mod indirect asupra publicului larg.
Scrierile Ellenei G. White privind alimentele si o dieta sanatoasa au fost culese în 1926 într-o lucrare aranjata pe subiecte, conceputa sa slujeasca in special ca manual pentru studentii la dietetica de la Colegiul de Evanghelisti Medicali din Loma Linda. Volumul initial, intitulat Testimony Studies on Diet and Foods,
a fost epuizat in scurt timp.
O editie noua, adaugita, numita Counsels on Diet and Foods, a aparut in 1938. A fost numita editia a doua si a fost pregatita de membrii Comitetului de Administratie a Patrimoniului Ellen G. White. O a traditie, tiparita într-un format mai mic, ca să se alinieze cerintelorpentru seria de volume tiparite la Christian Home Library, a fost publicată în 1946. Editia de fata este cea de-a patra si nu contine nicio schimbare în text sau paginatie
|